Uppsalavägen 33 A

Uppsalavägen 33 A

Slutpris

5 325 000 kr


Sigtuna - Staden— Sigtuna

Uppsalavägen 33 A


Slutpris
5 325 000 kr

Sigtuna - Staden— Sigtuna

Mycket välskött tillbyggd 1950-talsvilla med högt läge nära stadskärnan i Sigtuna.

Välkommen till Uppsalavägen 33 A!

Villan, som uppfördes 1953 och tillbyggdes på 1960-talet, har vidareutvecklats under nuvarande ägarens innehavstid och genomgått större renoveringar, såväl interiört som exteriört.
De större åtgärderna är bland annat takbyte, omdränering, ombyggnad av kök, helrenovering av badrum/toalett med golvvärme, kakel och sjösten, ny elcentral, bergvärmeanläggning, installation av duschkabin, ombyggnad av tvättstuga, braskamin i vardagsrum och braskassett i gillestuga, nya VA-ledningar, 3-glasfönster på de flesta ställen, ny altan och ommålning såväl inom- som utomhus.

Planlösningen är välplanerad med ett entréplan bestående av inbyggd veranda utanför entrédörren, entré/hall, stort vardagsrum med utgång till den fina altanen i öst/syd, kök med rymlig matplats och nya radiatorer, 3 sovrum, badrum och toalett och souterrängplanet som byggts om till 2 sovrum, toalett, tvättstuga med duschkabin, pannrum/snickarbord med utgång, svale, matkällare och förråd.

Fastigheten har det högsta läget i området och bra solläge åt söder och öster med en fin träaltan med tak i den trevliga trädgården med fruktträd och vackra planteringar. På entrésidan i väster gränsar tomten mot en vacker orörd nedåtsluttande skogsbacke.

På tomten finns en varmbonad friggebod, 15 kvadratmeter och verktygsbod. Plats finns för flera bilar att parkera invid villan.

Närhet både till Sigtunas stadskärna med all tänkbar service och till Stadsängarna där stor livsmedelsbutik, restaurang, gym med mera kommer att öppna inom kort.


Boarea/biarea
139/42 kvm
Driftkostnad
51 763 kr/år
Tomtarea
1 008 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-03-13

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på uppsalavägen såldes av oss 2020-03-13. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på uppsalavägen.

Boka värdering

Lina Gustavsson

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.