Olof Skötkonungs väg 33

Olof Skötkonungs väg 33

Slutpris

4 000 000 kr


Sigtuna - Prästängarna— Sigtuna

Olof Skötkonungs väg 33


Slutpris
4 000 000 kr

Sigtuna - Prästängarna— Sigtuna

Mycket välhållet enplanshus på populära Olof Skötkonungs väg i Sigtuna!

Ett av de populära enplanshusen på Olof Skötkonungs väg i Sigtuna är nu till försäljning!

Villan har genomgått kontinuerlig interiör renovering och ombyggnad 2009-2014 och är mycket smakfullt inredd med genomgående ljusa färgsättningar och högklassigt duschutrymme med klinkers/golvvärme/kakel och praktiskt vackert vitt kök (2013) med nya maskiner och ekbänkar. Genomgående ekparkett alternativt eklaminat i alla boenderum. Nya ytter-, altan- och innerdörrar.

Villan har god flexibilitet i rumsindelning och kan återställas med ett fjärde sovrum. Som komplement till eluppvärmningen finns luftvärmepump (2013) och en vacker äldre kakelugn vilka ger en tilltalande låg driftskostnad.

Exteriört har panelen på gavlarna bytts ut, taket lagts om med nytt betongtegel, nya hängrännor och stuprör monterats och dräneringen har lagts om. Nya fönster har installerats på gatusidan, i kök samt i duschrum.

Insynskyddad uppväxt trädgårdstomt med en mångfald av träd och växter, bl a äpple, plommon, hallon, vita och röda vinbär, syrén, jasmin m.m. Nytt staket runt bakre trädgården och häck på framsidan.

Garaget har elöppnad garageport och isolerad förrådsdel.

Rymligt uterum liksom stor altan med eldriven markis och nedrullningsbart solskydd har ett soligt västerläge. Lekstuga finns i trädgården.

Vacker stenläggning på uppfarten till villan samt mellan villan och garaget.

Området är anslutet till Telia Triple Play med bredband, TV och IP-telefoni.

På bekvämt gångavstånd finns förskola, skola, SL-buss, Sigtunas fina idrottsanläggning och Sigtunas stadskärna med all tänkbar service.


Boarea
117 kvm
Driftkostnad
33 991 kr/år
Tomtarea
486 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2018-08-29

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på olof skötkonungs väg såldes av oss 2018-08-29. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på olof skötkonungs väg.

Boka värdering

Helena Bohman

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.