Trombonstigen 3, 2 Tr

Trombonstigen 3, 2 Tr

Slutpris

1 710 000 kr


Kungsängen— Upplands-Bro

Trombonstigen 3, 2 Tr


Slutpris
1 710 000 kr

Kungsängen— Upplands-Bro

Totalrenoverad 2:a i populär förening!

Fantastisk 2:a belägen i en populär förening i ett barnvänligt område med närhet till fina naturområden och skolor. Lägenheten som erbjuder ett snabbt tillträde har totalrenoverats och har ett stilrent genomförande med vita väggar och vackert laminatgolv. Rymlig välkomnande hall med klinkergolv med ingång till den praktiska klädkammaren som är perfekt för att nyttja till förvaring. Lägenheten har en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök vilket tillför en trevlig sällskapsyta. Snyggt vitt kök med grått kakel, utrustat med allt du behöver som ugn, induktionshäll, mikro, integrerad kyl & frys samt diskmaskin. Fräscht helkaklat badrum med klinkergolv, golvvärme, duschhörna med glasdörrar, tvättpelare, samt ett handfat med kommod, utfört av fackman 2023. Stort sovrum som enkelt kan inredas med dubbelsäng och arbetsyta i form av skrivbord om så önskas. Balkongen är väl tilltagen och är en perfekt plats att nyttja en sommarkväll.

I direkt närhet finns tvättstuga, lekplats, skolor, förskolor, samlingslokal och på bekvämt avstånd finns parkering, idrottsplats, stormarknader, golfbana och buss till Kungsängens centrum.
Området är omgivet av natur och är känt för sina grönområden och parker, vilket ger dig gott om möjligheter till friluftsliv och avkoppling. du kan ta långa cykelturer, picknicka med familjen eller bara njuta av den vackra naturen runt omkring dig.

* Snabbt tillträde!
* Helt nyrenoverad
* Externt förråd
* Inre reparationsfond: 7 481 kr

Anmäl dig för visningstid, så ses vi på Trombonstigen 3!


Boarea
66.5 kvm
Avgift
4 559 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 (Hiss finns)
Såld
2023-11-10

Mäklarhuset Kungsängen

Denna lägenhet på Trombonstigen såldes av oss 2023-11-10. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Trombonstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.