Gjutartorget 4, 7 tr

Gjutartorget 4, 7 tr

Slutpris

2 975 000 kr


Centrum— Kungsängen— Upplands-Bro

Gjutartorget 4, 7 tr


Slutpris
2 975 000 kr

Centrum— Kungsängen— Upplands-Bro

Bostad med strålande utsikt högst upp i huset!

När ni kliver ut ur hissen på våning 7 möts ni av ett nästan helt privat trapphus, här på toppen bor ni endast med en annan granne. När ni kommer in i bostaden lägger ni snabbt märke till flödet av ljus som strålar in i bostaden. Under er ligger ett parkettgolv som är genomgående för hela lägenheten. Direkt framför er sträcker köket ut sig och genom fönstret skymtar ni horisonten redan från hallen. Köket har vita släta luckor, grå bänkskiva, induktionshäll, inbyggd ugn & mikro, integrerad diskmaskin, dubbel kyl/frys och köksfläkt. Alla vitvaror går i rostfritt. Här finns gott om förvaring och matbordet har en given plats mellan kök och vardagsrum.

Vardagsrummet präglas av ljus av alla de fönster som sträcker sig längst med hela väggen. Här blickar ni över de andra hustaken och vidare mot Mälaren, skog och åkrar, bättre utsikt är svårt att hitta i Kungsängen. Här finns gott om plats för soffa och annat möblemang, väggarna går i vitt och det blir lätt att sätta sin egen touch på bostaden. Från vardagsrummet når ni bostadens balkong som den också har bra utsikt över sjön. Vardagsrummet går sömlöst in i en mindre hall som erbjuder förvaring och access till badrum och sovrum. Badrummet går i ljusa och mörka toner, här finns allt det man kan förvänta sig av en nyare bostad som bland annat en duschhörna med glasväggar. Gott om förvaring även i badrummet i form av överskåp och kommod.

Bostadens större sovrum vetter mot två väderstreck, här finns också en väl tilltagen klädkammare. Perfekt för att nyttja som just det eller kanske ett hemmakontor. Bostadens andra sovrum är något mindre men rymmer ändå en större säng om det önskas.

Kungsängens centrum är i en expansionsfas där flera pågående projekt beräknas bli klara de närmsta två åren. När allt är klart bor ni mitt i ett pulserande centrum med närhet till tåg, coop, ICA, strandpromenad, bussar, systembolag och mycket mycket mer. Fem hållplatser bort med tåget och ni är i Stockholm city. Välkomna att förvärva en möjlighet som sällan återkommer!


Boarea
75 kvm
Avgift
4 699 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
7 av 7 (Hiss finns)
Såld
2023-01-16

Mäklarhuset Kungsängen

Denna lägenhet på Gjutartorget såldes av oss 2023-01-16. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Gjutartorget.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.