Långjökelgatan 12

Långjökelgatan 12

Slutpris

8 700 000 kr


Kistahöjden— Kista— Stockholm

Långjökelgatan 12


Slutpris
8 700 000 kr

Kistahöjden— Kista— Stockholm

Nybyggt hus i tre våningar, perfekt boende för den stora familjen!

Nu finns chansen att förvärva detta arkitektritade stenhus på tre våningar som har en totalyta om 270 kvm med stilrena linjer och trivsam arkitektur tillsammans med en modern känsla. Perfekt för den stora familjen, en trea om 80 kvm finns i nedre plan för uthyrning. Bakom denna detaljrika fasad finner du b.l.a. ett högkvalitativt kök med lyxig känsla och en stor köks-ö, integrerat med umgängesrum vilket skapar en social känsla att umgås i goda vänners lag. På entréplan och övre plan finns det totalt fem generösa sovrum, allrum, två badrum varav ett med bastu och två trädäckade altaner för trevlig gemenskap med släkt och vänner under sommarhalvåret. I nedre plan finns det även en egen lägenhet om ca 80 kvm, tre rum och kök med egen ingång samt direkt utgång till en altan med plats för loungegrupp, växter och grill om så önskas. Lägenheten har ett kvalitativt kök och ett helkaklat fräscht badrum med en stor duschhörna. I källarplan finner ni också en tvättstuga med tvättpelare och torkskåp samt arbets- och avlastningsytor. Vattenburen golvvärme i hela huset. Öppen fiber indragen.

Bo på ett mycket bra läge i ett helt nybyggt område i Kistahöjden! Ungefär 200 meter bort från bostadsområdet kommer det finnas en busshållplats där bussen tar dig till bl.a. Kista och sedan tar T-banan dig vidare till Stockholm City på endast 17 minuter. Åker du bil tar du dig enkelt ut på E4:an och vidare in mot stan på ca 15 minuter eller till Arlanda på ungefär lika lång tid, med bil eller flygbuss.

En nybyggd, mycket bra, förskola har upprättats i området, denna ligger ca 100 mfrån huset där det ännu finns gott om plats för barn i alla åldrar.
Tag chansen att bo bara en kvart från stan med härliga grönska runt knuten, nära till shopping, badhus och 4H-gård.

Detta boende måste upplevas på plats! Varmt välkomna!


Boarea/biarea
221,7/47,6 kvm
Rum
10 rum (7 sovrum)
Såld
2020-06-06

Mäklarhuset Spånga

Denna villa på Långjökelgatan såldes av oss 2020-06-06. Se alla våra försäljningar i Kista samt även på Långjökelgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.