Borgarfjordsgatan 21A, Vån. 4

Borgarfjordsgatan 21A, Vån. 4

Slutpris

2 610 000 kr


Kista— Stockholm

Borgarfjordsgatan 21A, Vån. 4


Slutpris
2 610 000 kr

Kista— Stockholm

Denna fräscha 2-rums lägenhet på 60 kvadratmeter bjuder på en rad moderna och väl genomtänkta detaljer.

Så snart du stiger in i denna bostad, möts du av ett luftigt och socialt vardagsrum vars väggar tillsammans med hallens väggar fick en uppdatering med ny färg 2022. I bostaden finns också ett kök med omfattande förvaringsutrymmen, där blandaren nyligen bytts ut under 2023. Här finns även ett rymligt badrum med helkaklade väggar, utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Under 2023 genomgick badrummet en omvandling där badkaret ersattes med en ny dusch och duschvägg.

Loggian är utformad för att fungera som en tillflyktsort mellan bostaden och det omgivande samhället. Med hjälp av skjutfönster kan du skapa en atmosfär av en "balkong", samtidigt som uppvärmningselementen ser till att behålla inomhustemperaturen under kallare nätter och säsonger.

Sovrummet fräschades upp med ny färg under 2023 och hallen förbättrades med en ny platsbyggd spegelgarderob samma år.

Denna lägenhet ligger centralt i Kista, vilket innebär att den är i nära anslutning till både kollektivtrafik och Kista Galleria. Kollektivtrafiken erbjuder en tunnelbana som snabbt tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, och busslinjer till Barkarby, Sollentuna, Spånga och Arlanda. Kista Galleria tillhandahåller allt du kan tänkas behöva för din dagliga rutin, inklusive kläder, matvaror och restauranger, samt kvällsaktiviteter som bio och en sportbar för sportälskare, bland andra saker.

Bostadskomplexet Kista Torn står ut inte bara som ett av Sveriges högsta bostadshus, utan även som ett av de mest moderna. Vid entrén välkomnas du inte av de traditionella brevlådorna och ett trapphus, utan av en fullt möblerad lobby som fångar både besökare och bostadsägare. Det finns också en bastu tillgänglig för avkoppling. De två byggnaderna ger tillgång till två gemensamma gästlägenheter som kan hyras efter behov. På 36:e våningen kan alla boende på Borgarfjordsgatan 21A njuta av den gemensamma takterrassen, med utsikt över Globen åt ena hållet och inkommande flygplan mot Arlanda åt det andra.

Varmt välkomna till er nya bostad!


Boarea
60 kvm
Avgift
3 461 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 35 (Hiss finns)
Såld
2023-06-14

Mäklarhuset Sollentuna & Kista

Denna lägenhet på Borgarfjordsgatan såldes av oss 2023-06-14. Se alla våra försäljningar i Kista samt även på Borgarfjordsgatan.

Boka värdering

Ender Karaman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Farzad Mirzazadeh

Assisterande mäklare
Talar även engelska, persiska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.