Per Lindeströms Väg 113

Per Lindeströms Väg 113

Slutpris

3 450 000 kr


Hammarbyhöjden— Johanneshov— Stockholm

Per Lindeströms Väg 113


Slutpris
3 450 000 kr

Hammarbyhöjden— Johanneshov— Stockholm

Inbjudande lägenhet med utmärkt planlösning, öppen spis, stort kök med sittplats - omtyckt BRF!

Denna 56 kvm lägenhet bjuder på ett rymligt vardagsrum med imponerande fönster, en öppen spis och gott om plats för alla möbler. Kök och vardagsrum integreras i en strålande öppen planlösning med ett ljust kök som erbjuder rikligt med förvaringsmöjligheter och arbetsytor.

Vardagsrummets charm är omfamnat av en öppen planlösning som smidigt förenar kök och vardagsyta. Den fungerande öppna spisen blir ett fokuspunkt för värme och gemenskap. Stora fönsterpartier ramar in rummet och fyller det med ett naturligt ljus från flera väderstreck, skapande en harmonisk atmosfär. Här, i detta rymliga och trivsamma utrymme, finns det en perfekt plats för varje möbel och varje ögonblick. Det är en plats där ljuset dansar över ytor och där varje hörn utstrålar en inbjudande känsla. Vardagsrummet blir inte bara ett område för avkoppling, utan en kulinarisk och social scen för familj och vänner att samlas.

Det vita köket strålar i sin enkelhet med generös förvaring och omfattande arbetsytor. Välutrustat och praktiskt, det är en kokkonstnärs dröm. Sittplats för fyra personer vid det eleganta köksbordet, badat i naturligt ljus genom de dubbla fönsterpartierna. Ljusa väggar skapar en inbjudande och inspirerande atmosfär.

Sovrummet är en oas av ro och komfort, rymligt nog för en dubbelsäng med förvaringsmöjligheter via integrerad garderob i tidstypiskt utförande. Den rymliga hallen välkomnar dig hem med stil med direkt anslutning till medan det helkaklade badrummet, komplett med golvvärme och tvättmaskinsanslutning.

Bo i denna bostadsrättsförening med stabil ekonomi och upplev närheten till Nackareservatet. Njut av det bästa från två världar – naturens lugn och stadens pulserande restaurangliv på Södermalm. Service, butiker, apotek, livsmedelsbutiker och allmänna kommunikationer finns inom kort promenad för maximal bekvämlighet.

Välkommen på visning!


Boarea
56 kvm
Avgift
4 232 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-01-23

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Per Lindeströms Väg såldes av oss 2024-01-23. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Per Lindeströms Väg.

Boka värdering

Rikard Billborn

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.