Hästskovägen 84

Hästskovägen 84

Slutpris

1 945 000 kr


Jakobsberg— Järfälla

Hästskovägen 84


Slutpris
1 945 000 kr

Jakobsberg— Järfälla

Ljus och fräsch lägenhet med balkong i söderläge!

I denna fräscha lägenhet med byggår 2018 möts du av en ljus hall med bra förvaringsmöjligheter. Öppen planlösning med genomgående parkettgolv och ljus kulör på väggar. Ett fullt utrustat kök från Vedum i modern stil med bra arbetsytor, vitvaror i rostfritt utförande, stänkskydd i vitt kakel, induktionshäll och integrerad diskmaskin. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök ger lägenheten en ljus och luftig känsla med ett generöst ljusinsläpp. I direkt anslutning till vardagsrummet finner du utgång till balkong som ligger belägen i ett härligt söderläge. Ett rymligt sovrum med bra förvaring och plats för dubbelsäng. Fräscht badrum med inredning från Vedum. Badrummet är helkaklat med vita väggar och golv i mörk kulör utrustat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare, duschvägg och handfat med kommod.

Denna lägenhet är belägen i ett centralt läge med närhet till det mesta. Med gångavstånd till Jakobsbergs Centrum finner du ett stort urval av matbutiker, restauranger, caféer, klädbutiker och mycket mer. Bra kommunikationer som tar dig till Stockholms City på ca 19 min. På ett par minuter med buss når du även bland annat IKEA och Barkarby outlet.
I närheten finns även gott om naturområden och ett stort utbud av fritidsaktiviteter såsom simhall, tennishall, ishall, skidbacke, golfbana och motionsslingor.


Boarea
42.5 kvm
Avgift
2 741 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-10-03

Mäklarhuset Kungsängen

Denna lägenhet på Hästskovägen såldes av oss 2023-10-03. Se alla våra försäljningar i Jakobsberg samt även på Hästskovägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.