Michael Westerbom, kontaktperson i Kungsängen
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Michael Westerbom

Kontaktperson

Förberedd försäljning

Kallhäll centrum—

Järfälla




Kallhäll centrum— Järfälla


Förberedd försäljning

Kallhäll centrum— Järfälla

Hemtrevlig 1:a i oslagbart centrumläge!


Referensnummer
451 647
Boarea
34.5 kvm
Rum
1 rum (1 sovrum)

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Området
Att bo i Kallhäll centrum   i järfälla

Att bo i Kallhäll centrum

När du bor i Kallhäll centrum så erbjuds närhet till Mälarens vatten, fina friluftsområden och centrum med butiker, restauranger, service och pendeltåg mot Stockholm och Bålsta. Här finns även goda bussförbindelser i norra och västra delarna av Stockholm.


01
Fördelar med området
Caféer Motionsspår Båthamn Barnvänligt Badstrand Bokhandel Båtliv Tågstation Restauranger Sport och friluftsliv Parker/Grönområden Bussar Butiksgata/köpcentrum Fiske Cykelbanor

02
Fritid och närservice

Mälarens vatten erbjuder småbåtshamn och fina badplatser bl.a vid Kallhällsbadet och Bonäsbadet. Vackra friluftsområden erbjuds vid Bolinder, Görväln, Ängsjö och vid Järvafältet. För den golfintresserade finns en fin golfbana i Viksjö alt fina banor i grannkommunen, Upplands-Bro. Gym, sporthall, simhall, ishall, bowling samt utförsåkningsanläggningen Bruket är några andra sportaktiviteter som erbjuds i kommunen. Kallhälls centrum har service i form av butiker, restauranger, vårdcentral och tandläkare mfl. Önskas ett större centrum med ett jättestort utbud hänvisas du till Jakobsbergs centrum alt till Barkarby handelsplats där alla tänkbara butiker finns.


03
Skolor och barnomsorg

Det finns flera förskolor och skolor i området, både kommunala och privata alternativ. För mer information se kommunens hemsida: https://www.jarfalla.se/forskolaochskola.4.21ecf32412f3454ebeb80003.html


04
Kommunikationer

Pendeltåget trafikerar Kallhäll mot Stockholm och Bålsta. Resan till Stockholm central tar ca 20 minuter. Det finns även goda bussförbindelser. För mer information se www.sl.se. Är du bilburen så nås E18 mot Enköping alt Stockholm via Stäket eller Kallhäll. Kallhäll ligger ca 23 km från centrala Stockholm. Det är även lätt att ansluta till E4:an om så önskas.


05
Mäklarhuset - Ett smart val!

Mäklarhuset har ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät och vårt smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med stylingtips och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla! Ring oss för en fri värdering, tel. 08-581 715 30.



Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Michael!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.