Tussmötevägen
Tussmötevägen
Tommy Sundvall, ansvarig mäklare i Enskede
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Tussmötevägen




Stureby— Enskede— Stockholm

Tussmötevägen


Förberedd försäljning

Stureby— Enskede— Stockholm

Insynsskyddat läge mot skogen!

Supersnygg lägenhet med stor inglasad balkong, omgiven av Hemskogens grönska.

Lägenhetens planlösning är populär med kök och vardagsrum i öppen planlösning och med utgång till balkongen. I anslutning till hallen har man ett stilrent duschrum med vackert klinkergolv och kaklade väggar samt kombitvättmaskin. Sovrummet ligger med svalt nord/västläge.

Utanför porten har man Hemskogen, ett grönområde som löper längs gränsen mellan Stureby och Enskedefältet ända bort till Årstafältet. Här kan man gå med hunden eller ta en rogivande skogspromenad. Inom ett några minuters promenad har man busstation, t-bana och ICA Bea och lite längre bort finns Gamla Enskede, Svedmyra och Sockenplan med caféer och restauranger.

Föreningen har en stor fördel i att man äger sin mark och dessutom har man ett rymligt garage vilket kan ge möjligheten till garageplats direkt när man flyttar in då det ofta inte är kö.

- byggt 2019
- hiss (går även ner till garaget)
- externt förråd
- full maskinell utrustning i köket
- tvätt/tumlare i badrum
- balkong med eftermiddagssol
- nära t-bana och BEA (Ica Kvantum )
- skogsområde utanför porten


Referensnummer
571 225
Boarea
51 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)

Mäklarhuset Enskede

Kontakta Tommy för mer information kring Tussmötevägen Anmäl intresse.

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Området
Stureby  i stockholm

Stureby

Välkommen till Stureby, ett av söderorts äldre och mest populära villa- och flerfamiljshusområden. Stureby började på allvar bebyggas i slutet av 1800-talet och då först med storstadsbornas sommarbostäder för att senare under 1920-talet allt mer bebyggas med villor för permanentboende. Området kallades då för Ersta Villastad, 1926 bytte stadsdelen namn till Stureby efter protester från diakonissorna på Ersta Diakonissanstalt.
Tidigare fanns här en lokal biograf samt ett flertal småbutiker, och där tunnelbanan går idag gick tidigare spårvagn. Idag ligger Stureby mycket centralt i förhållande till stan och spårvagnen har ersatts med tunnelbana med vilken det tar ca 15 minuter in till stan.


01
Fördelar med området
Ridning Bussar Sportevenemang Storstad Lugnt Utegym Parker/Grönområden Caféer Barnvänligt Konserter och stora evenemang Restauranger Tunnelbana Tryggt Hundvänligt

02
Evenemang och shopping

Vid Svedmyraplan och Sockenplan finns två lokala centrum med matbutiker, restauranger m.m.
Tar man tunnelbanan några stationer når man Globen Shopping med ca 60 butiker, caféer och restauranger och anslutning ligger även Globen och Tele2 arena som erbjuder konserter, ishockey- och fotbollsmatcher som mycket mer. Större centrum i söder är även Farsta med ca 150 butiker samt Liljeholmens centrum med ca 90 butiker. Man får dock inte glömma Gamla Enskede med flera små mysiga butiker, caféer och restauranger och säsongsevenemang som Enskedespelen, julmarknad och mycket mer.


03
Sport och fritid

I Enskedeområdet finns flera aktivitetsmöjligheter för både unga och gamla. Enskede IK är med sina 2 400 medlemmar en av Sveriges största idrottsföreningar och har fotbollslag i alla åldrar. Vid Enskede IP finns också Hammarby friidrott, en av Sveriges genom tiderna mest framgångsrika klubbar. I anslutning till Enskedefältet finns Enskede Ridskola som grundades av Hans Georg Netterberg redan 1945 och blev därmed en av Sveriges första ridskolor. Lite längre fram på Sockenvägen ligger Enskede rackethall med 6 racketsporter, gym, innebandy, sportshop. Utöver detta finns kampsportsklubbar, innebandy och mycket mer.

Med bil eller cykel kan man ta sig till Hellasgården eller Ågesta med bl.a. badsjöar, motionsslingor och golfbanor.


04
Kommunikationer

Stureby är ett centralt placerat villaområde med goda kommunikationer i flera riktningar. Från Stureby t-banestation tar man sig till Gullmarsplan på 8 minuter och till T-centralen på 17 minuter. Genom Stureby passerar buss 163 som går mellan Kärrtorp och Bredäng via Älvsjö station där man kan byta till pendeltåg. I utkanten av Stureby passerar buss 161 som går mellan Bagarmossen och Gröndal via bl.a. Telefonplan samt buss 144 som går vid Huddingevägen och endast tar några minuter till Gullmarsplan.


05
Skolor och förskolor

I Stureby finns populära Sturebyskolan med klass f-9. År 2004 och 2015 vann Sturebyskolan Stockholms Stads "Kvalitetsutmärkelse”. Motiveringen var: Det gemensamma värdesystem, distinkt engagemang, arbetssätt och uppföljning system vid Sturebyskolan som leder till fantastiska resultat. Ledarskapet är mycket professionell med tydliga visioner. Personalen på skolan deltar i alla aktiviteter som ger en trygg miljö"
I området finns flera förskolor som Blå Kullen, Jösse, Kotten, Stureby, Långåkerstorpet, Gyllmyran och många fler.



Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Tommy!

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.
Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.