Fållnäsgatan 32

Fållnäsgatan 32

Slutpris

9 000 000 kr


Svedmyra— Enskede— Stockholm

Fållnäsgatan 32


Slutpris
9 000 000 kr

Svedmyra— Enskede— Stockholm

Villa med underbart läge och nära till allt som gör livet enkelt!

Med kort avstånd till skola, förskola, Ica BEA och kommunikationer i form av t-bana och bussar finns alla parametrar för ett bekvämt liv. Närhet till både Svedmyraskogen och Majroskogen med utegym är bonus!

Klassisk villa från 1932 i gott skick och med en mysig trädgård.Huset är praktiskt disponerat med sällskapsytor och ett litet rum, tex arbetsrum, i entréplan och två bra sovrum på övre plan. Separat wc finns på samtliga plan och i källare finns ett nyrenoverat duschrum/tvättstuga och ett stort rum. Ett extra plus är att källaren har en egen ingång vilket underlättar för tex egen företagare eller familj med tonårsbarn.

Den friköpta tomten om 485 kvm har ett otroligt fint solläge och är mysig med omgärdande häck och buskar som skyddar från insyn. Här kan man verkligen njuta av att vara ute om dagarna.
I anslutning till entré finns en verande under tak där man kan sitta i skydd av sol och regn.

Fastigheten är strategiskt placerad - här finns skolor, tunnelbana, bussar, restauranger, Gamla Enskede med julmarknad och mycket mer.
På några minuters promenadavstånd från bostaden, hittar du ICA Kvantum BEA som enligt enskedeborna är världens bästa affär. Här finns också kommunikationer i form av bussar som passerar stora delar av söderort och tunnelbana som tar dig till Södermalm på 8 minuter. Lilla parken och oppundaparken ligger i närområdet med ypperliga lekmöjligheter för barnen.


Boarea/biarea
88/48 kvm
Driftkostnad
45 812 kr/år
Tomtarea
485 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2024-04-07

Mäklarhuset Enskede

Denna villa på Fållnäsgatan såldes av oss 2024-04-07. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Fållnäsgatan.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.