Hallasvängen 13B

Hallasvängen 13B

Slutpris

1 150 000 kr


Hallasvängen— Trelleborg — Trelleborg

Hallasvängen 13B


Slutpris
1 150 000 kr

Hallasvängen— Trelleborg — Trelleborg

En stor tvåa på första våningen. Kan det bli bättre?

I denna stora tvåa erbjuds du en unik möjlighet att skapa ditt drömboende med ljus och rymd som ger en skön harmoni. Den inglasade balkongen blir som ett extra rum där du kan njuta av det vackra vädret året runt. Det når rummet från både kök och vardagsrum. Njut av härliga soliga mornar med en kopp kaffe eller lyssna på regnet med en avkopplande bok. Med söderläget får du maximalt med soltimmar och en panoramautsikt över grönområdet. Köket renoverades med nya luckor 2020, ommålning och vinylgolv. Det finns plats för matbord för fyra och har gott om förvaringsutrymme. Köket har kylskåp, frysskåp, spis, fläkt, micro och diskmaskin. Mellan kök och vardagsrum finns passage och vägg med ett stort fönster i.
Sovrummet är rymligt och ljust med plats för en dubbelsäng och förvaringsmöbler. Det finns även tre inbyggda garderober där två är inredda med trådbackar.
Badrummet har potential att bli ditt drömbadrum genom att renovera och anpassa efter dina personliga behov och önskemål. Det är rymligt och har idag en bra grund med wc, handfat och dusch. Det har plastmatta, är halvkaklat och det är förberett för tvättmaskin
Ditt nya boende har perfekt läge med närhet till både shopping och grönområden. Stadsbussen har hållplats på stenkasts avstånd och du är vid bussen till Malmö på några minuter.
Välkommen till ditt nya hem.


Boarea
70.5 kvm
Avgift
4 194 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-08-29

Mäklarhuset Trelleborg

Denna lägenhet på Hallasvängen såldes av oss 2023-08-29. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Hallasvängen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.