Södra Långgatan 15 B

Södra Långgatan 15 B

Slutpris

1 549 000 kr


Centrum— Landskrona

Södra Långgatan 15 B


Slutpris
1 549 000 kr

Centrum— Landskrona

Stor city-2:a med balkong i söderläge

Generöst tilltagen 2:a i utmärkt, inflyttningsklart skick där nytt golv med nya lister lades och samtliga väggar målades om under 2023. Möjlighet finns dessutom att frigöra 5-6 kvm boyta och få till ytterligare ett rum om så önskas.

Planlösningen är genomgående och balkongen i solsäkert söderläge ligger högt och fritt med trivsam vy över takåsar, Gråen och sundet där man kan betrakta de stora, majestätiska fartygen glida förbi i hamninloppet på väg till och från varvet.

Innanför dörren möts man direkt av rymlig entré med välkomnande loungekänsla där plats finns för såväl kompletterande förvaringslösningar som ett litet hemmakontor eller annat som behoven kräver. Här finns även möjlighet att flytta en del av väggen närmare ytterväggen för att omvandla ett tomt utrymme till extra boyta om ca 5-6 kvm och därmed skapa ett extra rum om ca 9-12 kvm beroende på vilken lösning man väljer, se alternativ planskiss.

Vardagsrummet är ljust, inbjudande och insynsskyddat med utrymme för såväl tv-soffa som matplats om så önskas. Det rymliga köket erbjuder även det utrymme för matplats samt gott om såväl förvaringsutrymme som rejäla arbetsytor. Dessutom ett generöst tillaget sovrum och ett helkaklat badrum med tvättsektion som renoverades i samband med föreningens stambyte.

Möjlighet finns att glasa in balkong / Ledig garageplats finns i föreningens garage / Förråd, cykelförråd samt två välutrustade tvättstugor i källaren.

Läget är utmärkt på lugnt cityläge med direkt närhet till det mesta Landskrona har att erbjuda i form av butiker, restauranger, kultur, kommunikationer samt hav & bad.

Välkommen på visning!


Boarea
73 kvm
Avgift
4 526 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2024-04-28

Mäklarhuset Landskrona

Denna lägenhet på Södra Långgatan såldes av oss 2024-04-28. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Södra Långgatan.

Boka värdering

Rickard Lind

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.