Harnackavägen 21

Harnackavägen 21

Slutpris

3 000 000 kr


Hjärnarp— Ängelholm

Harnackavägen 21


Slutpris
3 000 000 kr

Hjärnarp— Ängelholm

Välskött 1,5 plans villa i Hjärnarp

Äntligen finns det ett hus på barnvänligt område i Hjärnarp till försäljning. Här får du möjlighet att förvärva ett välskött hus med perfekt läge! Belägen på ett trivsamt och lugnt villaområde finns detta fina hus om 156 kvm fördelat på 1½ plan med genomtänkt planlösning och generösa ytor i samtliga rum. Huset har verkligen tagits väl om hand av nuvarande ägare som byggde huset på 70- talet. Nu är det dags för en ny familj att få bo i detta trevliga hus.

In genom entrén välkomnas ni av en rymlig hall med god plats till att hänga av er ytterplaggen. Vidare in till vänster finns gästtoalett och husets första sovrum finns direkt in till höger. Rakt fram når vi ett stort och ljust vardagsrum som erbjuder stora sociala sällskapsytor med plats till soffgrupp. Längre in till vänster når ni köket som bjuder på goda arbetsytor med komplett maskinpark samt plats till matbord. Från köket har ni utgång till uterummet belägen i soligt sydväst läge som är fullt möblerbart och blir bostadens nya favoritplats. Bredvid trappen upp till ovanvåning hittar ni ytterligare ett sovrum, som för tillfället tjänar som kontor/allrum.

Ovanvåningen fördelar sig på ett väldisponerat sovrum, stort allrum samt toalett och en klädgarderob. För er som är i behov av fler sovrum går det att skapa fler här på ovanvåningen. I källarvåningen finns dusch, tvättstuga och gott om förvaringsutrymme.

Huset är förbesiktigat och säljaren har tecknat en dolda fel försäkring. Varmt välkommen att boka din plats till visning!


Boarea/biarea
156/93 kvm
Driftkostnad
54 544 kr/år
Tomtarea
867 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2023-12-10

Mäklarhuset Ängelholm

Denna villa på Harnackavägen såldes av oss 2023-12-10. Se alla våra försäljningar i Hjärnarp samt även på Harnackavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.