Kronborgsgatan 8

Kronborgsgatan 8

Slutpris

3 150 000 kr


Norr— Helsingborg

Kronborgsgatan 8


Slutpris
3 150 000 kr

Norr— Helsingborg

Genomgående och välplanerad trea i hus med hiss och garage. Balkong med sundsutsikt!

Nu ges tillfälle att förvärva denna välplanerade trea om 79 kvm med halvt inglasad balkong med utsikt över den fina innergården och även sundet. Välkomna till Kronborgsgatan 8 i den omtalade Brf Sefiren!

Man kliver in i en välkomnande och rymlig hall med förvaring i garderob. I anslutning till hallen finner man gäst-wc och det helkaklade badrummet med dusch samt egen tvättmaskin. Lägenheten är väldigt välplanerad och på ena sidan av lägenheten har vi de två sovrummen med bra förvaring i inbyggda garderober. På andra sidan av lägenheten har vi vardagsrummet där det finns utrymme både till ett matbord och soffmöbler. Från vardagsrummet har man även utgången till den halvt inglasade balkongen. Balkongen är tillräckligt stor för möbler och här har man fin utsikt ut mot den trevliga innergården och även sundet. Lägenheten har ett praktiskt kök med god förvaring, arbetsytor och plats till ett matbord där ni kan blicka ut över den härliga utsikten. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, inbyggd ugn och micro samt spishäll med fläkt.

På Norr bor man med sundet och stadens puls på gångavstånd, ett fantastiskt läge! Det är cirka 150 meter ner till havet och det tar inte många minuter att promenera till centrum. Det finns bra med förbindelser och god service som underlättar er vardag med busshållplatser och gångavstånd till stationen/färjan. För er som har bil finns möjlighet till garage/parkeringsplats där det råder kö-system. Härligt att bara kunna gå ner och sätta sig på en trevlig restaurang och njuta av Helsingborgs breda utbud eller koppla av på Gröningen och ta ett dopp i havet.


Boarea
79 kvm
Avgift
6 110 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 8 (Hiss finns)
Såld
2024-04-30

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Kronborgsgatan såldes av oss 2024-04-30. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Kronborgsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.