Bärnstensgatan 20

Bärnstensgatan 20

Slutpris

1 895 000 kr


Ättekullagatan— Helsingborg

Bärnstensgatan 20


Slutpris
1 895 000 kr

Ättekullagatan— Helsingborg

Framtida drömlägenhet på sjätte våningen med hiss och fantastisk sundsutsikt!

Välkommen till din framtida drömlägenhet, högt uppe på sjätte våningen med en fantastisk sundsutsikt mot Danmark och ön Ven. Här har varit samma ägare till lägenheten sedan 1979 och dessa lägenheter säljs sällan!

Med en inredning som behöver kärlek och omsorg finns här oändliga möjligheter att göra denna bostad till din alldeles egna drömlägenhet. Lägenheten erbjuder tre sovrum, två badrum, ett stort vardagsrum samt kök och passar väl till både den lilla men större familjen.

Den inglasade balkongen ger dig möjlighet att njuta av din sundsutsikt året runt och är också ett skyddat utrymme för en trevlig middag.

Du kommer att vara en del av en välskött bostadsrättsförening med en sund ekonomi, vilket ger dig trygghet och gemenskap. Man tar smidigt hissen från markplan upp till lägenheten vilket gör den väl handikappanpassad.

Ättekulla är ett barnvänligt och omtyckt område som har ett villaområde och naturen som granne men även ett kort avstånd till stadens puls.
Kommunikationen är väldigt god och det finns bland annat skolor, livsmedelsaffärer, bensinstationer och bussförbindelser som tar dig enkelt in till staden. Det finns flertalet parkeringsplatser och garageplatser i föreningen.

Kontakta oss idag för att se potentialen med egna ögon.


Boarea
101 kvm
Avgift
6 717 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
6 av 7 (Hiss finns)
Såld
2023-10-27

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Bärnstensgatan såldes av oss 2023-10-27. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Bärnstensgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.