Nordanvindsgatan 11b

Nordanvindsgatan 11b

Slutpris

800 000 kr


Nya Kungsgården— Ängelholm

Nordanvindsgatan 11b


Slutpris
800 000 kr

Nya Kungsgården— Ängelholm

Gavellägenhet på markplan!

Äntligen! Nu ges möjlighet att flytta in till ett av Ängelholms populäraste områden, i en gavellägenhet på markplan! Här bor du med täppa och liten uteplats i två väderstreck. En bostad perfekt för er som vill minska ner på boytorna och skippa trapporna men ändå kunna njuta av en trädgård. Bostaden är bra planerad med rymliga sociala ytor.

Trevlig bostadsrätt med villakänsla på hörntomt i HSB Brf Silversmeden i Ängelholm. En tvåa som är mycket rymligare än du tror. Fantastisk planlösning med allt på ett plan, uterum och uteplats med grönska precis utanför. Här finns en rymlig hall med bra förvaring. Köket finns direkt till vänster och är öppet in mot övriga lägenheten. En tidigare klädkammare är ombyggd till ett extra rum som idag fungerar som kontor. Vidare finns ett badrum, rymligt vardagsrum och längst in ett sovrum. Via vardagsrummet kommer man till uterummet som är väldigt uppskattat och ger mer utrymme.

Här bor ni med närhet till olika grönområden, promenadstigar kring Rönne å och centrum. I avgiften ingår värme, vatten samt Telia smart TV, fiber och ip-telefoni. Området ligger strax öster om centrala Ängelholm med gångavstånd till centrum. Här bor du bekvämt med närhet till skolor, förskolor och Brännborn Center med restauranger, affärer och gym. Här finns också goda pendlingsmöjligheter för den som väljer att ta bilen då man snabbt och enkelt tar sig ut till motorvägen som tar dig både söderut och norrut.

Låter detta som ditt nya hem? Välkommen att boka in er plats till visning!


Boarea
62.5 kvm
Avgift
4 356 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2023-08-31

Mäklarhuset Ängelholm

Denna lägenhet på Nordanvindsgatan såldes av oss 2023-08-31. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Nordanvindsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.