Härnösandsgatan 23h

Härnösandsgatan 23h

Slutpris

2 150 000 kr


Ängelholm

Härnösandsgatan 23h


Slutpris
2 150 000 kr

Ängelholm

Gavellägenhet med härlig balkong!

Detta är en av de populära och eftertraktade 4:orna i Brf Iris 1 på Ärrarps Ängar! Gavelläge med egen ingång och härlig stor balkong på soligt läge finner ni denna fina fyra med många tillval och stor social avdelning och stilrena materialval. Den byggdes år 2020 så här sitter den nya känslan kvar i väggarna! Det är 83 kvadratmeter med en väldigt trevlig planlösning.

Man kommer in i en rymlig hall med klinker på golvet och klädavhängning till vänster annars kan man hänga av ytterkläderna i klädkammaren intill. Badrummet är helkaklat med tvättmaskin och torktumlare. Köket är från Marbodal i vitt utförande med matplats intill. Det finns tre sovrum, varav ett med skjutgarderober och plats för dubbelsäng. Det ligger ekparkett från Khärs i hela bostaden. Härlig balkong i soligt läge som verkligen sätter guldkant på tillvaron.

Här bor du i en rofylld miljö nära till naturupplevelser och aktiviteter. Sköna sommardagar kan du packa badväskan för en heldag på några av de fantastiska sandstränderna. Strosa längs småbåtshamnen eller varför inte ta med picknickkorgen ut till några av de närliggande grönområdena. På cykelavstånd ligger Ängelholms hembygdspark med aktiviteter för både stora och små. Du tar dig också snabbt in till Ängelholms centrum med all tänkbar service och ett stort utbud av butiker och restauranger. Här finns skola med årskurs 1-6, förskolor m.m. Cykelväg till Errarps och Rebbelberga skola. Närheten till busshållsplats och E6 gör även pendling enkel.

Varmt välkommen att anmäla ert intresse till ansvarig mäklare redan nu för att bli meddelad så snart det blir dags för visning.


Boarea
83 kvm
Avgift
5 117 kr/mån
Rum
4 rum
Såld
2023-10-24

Mäklarhuset Ängelholm

Denna lägenhet på Härnösandsgatan såldes av oss 2023-10-24. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Härnösandsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.