Slättgatan 8

Slättgatan 8

Slutpris

2 493 626 kr


Söderköping

Slättgatan 8


Slutpris
2 493 626 kr

Söderköping

Charmigt radhus på lugn återvändsgata

Välkomna till Slättgatan 8 och detta fantastiska radhus! Ett hem som erbjuder det bästa av båda världar: lugn och ro i en återvändsgränd samtidigt som ni njuter av soliga kvällar i ett hörnläge.

Det här radhuset, med ett plan och en rymlig källare, har alla moderna bekvämligheter som behövs för ett bekvämt boende. Bergvärme (installerat år 2022), luftvärmepumpar och fiberanslutning gör att ni bor både kostnadseffektivt och modernt. Plus, med generösa förvaringsutrymmen kommer ni aldrig att sakna plats.

Entréplanet erbjuder tre mysiga sovrum, ett ljust vardagsrum med en braskamin som skapar en inbjudande atmosfär, ett funktionellt kök och ett modernt helkaklat duschrum med golvvärme. Hallen är välkomnande och utrustad med garderober.

I källaren finns två extra gästrum/sovrum, en praktisk gästtoalett, ett mångsidigt hobbyrum, ett trivsamt allrum och gott om utrymme för förvaring. Här finns utrymme för arbete, rekreation och allt där emellan.

Trädgården är enkel att sköta och bjuder in till kvällssol. Här hittar ni en altan för trevliga stunder utomhus, ett växthus och pallkragar.

Ge er själva möjligheten att uppleva detta fina hem. Varmt välkomna att anmäla ert intresse redan idag! Detta är en sällsynt chans som ni inte vill missa.


Boarea/biarea
87/87 kvm
Driftkostnad
50 088 kr/år
Tomtarea
372 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-10-10

Mäklarhuset Norrköping

Denna radhus på Slättgatan såldes av oss 2023-10-10. Se alla våra försäljningar i Söderköping samt även på Slättgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.