Lövbergsvägen 12

Lövbergsvägen 12

Slutpris

2 650 000 kr


Ljunga— Norrköping

Lövbergsvägen 12


Slutpris
2 650 000 kr

Ljunga— Norrköping

Familjevänligt i Ljunga!

Välkommen till Lövbergsvägen 12 och detta fantastiska läge i det populära området Ljunga!

Här har du förmånen att bo strax utanför Norrköpings stadskärna med bekväma bussförbindelser och närheten till en rad bekvämligheter såsom förskola, idrottsanläggningar och vackra naturområden. På vägen in till centrala Norrköping finns flera olika alternativ av livsmedelsbutiker med bland annat Stora Coop och Ica Smedby samt Mirum galleria.

Detta väldisponerade hus, fördelat på ett plan med tillhörande källare, erbjuder generösa sociala ytor samt smarta förvaringsmöjligheter. På entréplanet finner du 3-4 sovrum, ett rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus och som dessutom leder ut till en trivsam uteplats på baksidan. Här finner du också ett duschrum, en praktisk gästtoalett samt ett funktionellt kök med gott om förvaringsutrymmen.

Källarvåningen rymmer en inbjudande gillestuga med en öppen spis som skapar en hemtrevlig atmosfär. Här finns även ett gästrum, ett allrum, en praktisk tvättstuga samt övriga flexibla utrymmen som kan anpassas efter dina egna önskemål. Den vidbyggda garaget ansluter elegant till källarplanet.

Fastigheten har en välskött tomt med stenlagda ytor, grönskande gräsmattor och vackra planteringar. Beläget på en lugn gata med en barnvänlig atmosfär och en skogsdunge som trevlig granne.

Praktisk och effektiv uppvärmning via bergvärmepump. Huset är anslutet till fiber.

Varmt välkommen att ta kontakt för mer information.


Boarea/biarea
128/139 kvm
Driftkostnad
41 927 kr/år
Tomtarea
994 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-11-21

Mäklarhuset Norrköping

Denna villa på Lövbergsvägen såldes av oss 2023-11-21. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Lövbergsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.