Händelövägen 44

Händelövägen 44

Slutpris

3 140 000 kr


Lindö— Norrköping

Händelövägen 44


Slutpris
3 140 000 kr

Lindö— Norrköping

Parhus i Lindö med friköpt tomt!

Välkommen till ditt drömhem på Händelövägen 44 i Lindö!

Detta fantastiska 2-plans parhus erbjuder en bekväm och rymlig livsstil som är perfekt för en barnfamilj. Med en total boyta på 117 kvadratmeter och utbyggnaden är detta det enda på gatan som erbjuder ett så stort och luftigt kök!

Huset har 4 rum och kök, fördelat på 2 plan med 3 sovrum på ovanvåningen. Köket är en riktig pärla och blev renoverat 2015. Det är inte bara ett kök, det är själva hjärtat av hemmet där familj och vänner naturligt samlas. Materialvalen från Kolmårdskök är av högsta kvalitet och måste upplevas på plats för att uppskattas fullt ut.

Taket på garaget och huvudbyggnaden har nyligen bytts ut, vilket ger dig en bekymmersfri boendemiljö under många år framöver. Dessutom finns det gott om förvaringsmöjligheter i garaget och carporten, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda.

Tomten är friköpt vilket är ett stort plus. Här har du två naturliga uteplatser, en på framsidan och en på baksidan, där du kan njuta av solen och frisk luft med familjen eller bjuda in vänner för trevliga grillkvällar.

Lindö erbjuder alla bekvämligheter du behöver som skolor, förskolor samt mataffärer. Men också närhet till naturen och Norrköpings citykärna!

Varmt välkommen att ta kontakt för att veta mer om denna kommande försäljning!


Boarea
117 kvm
Driftkostnad
43 540 kr/år
Tomtarea
414 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-04-03

Mäklarhuset Norrköping

Denna parhus på Händelövägen såldes av oss 2024-04-03. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Händelövägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.