Gråbergsgatan 25

Gråbergsgatan 25

Slutpris

1 020 000 kr


Vilbergen— Norrköping

Gråbergsgatan 25


Slutpris
1 020 000 kr

Vilbergen— Norrköping

Välplanerad 1,5a i stabil Hsb förening

Välkommen till denna ljusa 1,5a belägen på våning 4a i hus med hiss.

Här bor ni i stora och stabila Hsb Brf Vilbergen med bekvämligheter så som parkeringsplatser, välutrustat gym & relax, tvättstugor och mycket mer.

Lägenheten är om 56 kvm och är smart fördelad med vardagsrum och sovalkov med goda möjligheter för avskärmning av sovutrymme. Här finns även en härlig balkong i bra solläge för avkopplande stunder. Bostaden rymmer även ett arbetsvänligt kök med plats för matbord, ett fräscht duschrum renoverat av föreningen i samband med stambyte ca år 2010, samt en hall med förvaringsutrymme i klädkammare.

Här bor ni billigt och bekvämt med en låg avgift (3330kr) som inkluderar värme, vatten, tv, bredband, bostadsrättstillägg samt den fasta elavgiften. Området erbjuder stora grönytor, närhet till skog och kommunikationer samt ett centrum med bland annat livsmedelsbutik, apotek, pizzeria och bowling. Vill du besöka Norrköping city är inte det mer än ca 10 minuters cykeltur bort.

Välkommen att höra av dig för mer information eller boka din visningstid!


Boarea
56 kvm
Avgift
3 330 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
4 av 7 (Hiss finns)
Såld
2024-01-26

Mäklarhuset Norrköping

Denna lägenhet på Gråbergsgatan såldes av oss 2024-01-26. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Gråbergsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.