Bangårdsvägen 36

Bangårdsvägen 36

Slutpris

3 900 000 kr


Centralt/Nyhem— Finspång

Bangårdsvägen 36


Slutpris
3 900 000 kr

Centralt/Nyhem— Finspång

Charmfull familjevilla på centralt läge!

Välkommen till Bangårdsvägen 36! Här finner du en villa omhändertagen med varm hand som nu söker ny ägare. Huset är erbjuder dig en charmfull symbios mellan nytt och modernt tillsammans med äldre sekelskiftets känsla. Huset är beläget på lugna återvändsgatan Bangårdsvägen med sjöglimt över Skutbosjön. Här får du den perfekta kombinationen av närhet till centrum med matbutik, restauranger och vårdcentral, samt gångavstånd till skolor för alla åldrar från förskola till och med gymnasium.

Huset ger dig generösa utrymmen för hela familjen. Här finns 4st rymliga sovrum, toalett på samtliga plan, relaxavdelning med bastu, socialt entréplan med rymligt kök och öppen planlösning mot matsal.

I trädgården finner du lätt harmoni med välskötta gräsytor, insynskyddad baksida, stort trädäck med plats för flera sittgrupper, spabad och perfekt för en solig semesterdag. På tomten finns även flera förråd och verkstadsbodar, samt en carport för två bilar.

Varmt välkommen med ditt intresse!


Boarea/biarea
185/70 kvm
Driftkostnad
47 831 kr/år
Tomtarea
1 849 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2023-07-14

Mäklarhuset Norrköping

Denna villa på Bangårdsvägen såldes av oss 2023-07-14. Se alla våra försäljningar i Finspång samt även på Bangårdsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.