Malin Browall, ansvarig mäklare i Örebro
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Malin Browall

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Väster Park—

Örebro




Väster Park— Örebro


Förberedd försäljning

Väster Park— Örebro

Fantastisk lägenhet med grönskande utsikt!


Referensnummer
588 880
Boarea
125 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)

Mäklarhuset Örebro

Kontakta Malin för mer information kring Anmäl intresse.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Området
Väster Park  i örebro

Väster Park

Här bor du i den lilla staden mitt i stan. Mysiga innergårdar, gröna parker, små butiker och hus med historia om så önskas. Stadsdelen har fått en uppfräschning och en ny stadsbild växer sakta fram. På väster hittar du allt direkt utanför dörren med cykelavstånd till naturområden som Karlslund.


01
Fördelar med området
Ishall Restaurangtätt Stadspuls Hundvänligt Barnvänligt Cykelbanor Lugnt Lätt att parkera bilen Caféer Konserter och stora evenemang Bussar Gym Parker/Grönområden Restauranger

02
Skolor och barnomsorg

I Väster Park ligger förskolan Väster Park som har både dag och nattverksamhet. Flertalet förskolor ligger i närliggande områden. Lia-skolan ligger i Väster Park och flertalet skolor ligger i närliggande område; Karl Johan skolan som är en friskola med inriktning på musik, årsklass 4-9.

Brukets skola årsklass F-3 är belägen i närliggande Markbacken. Tegnerskolan i närliggande Holmen är en kommunal F-3 skola. Hannaskolan årsklass F-9 med anslutande förskola.
Rostaskolan årsklass F-6 i närområdet Rosta.
Gumaeliusskolan är en högstadieskola som ligger centralt väster.


03
Kommunikationer

Från området är det ca 2 km till city och man tar sig smidigt med cykel, bil eller så trafikeras området av flera linjer av stadsbussar.


04
Natur och fritid

För den idrottsintresserade är Trängens IP belägen i närliggande område där ishall, curlinghall och flera fotbollsplaner finns. I närliggande Markbacken finner man Tegelbruket. Här finns allt från idrott & kultur till lunch. https://www.tegelbruket.org/

Intill Väster park ligger Örnsköldsparken och i närheten ligger Tegnérlunden och Viktoriaparken, två trevliga parkområden med stora grönytor och lekplatser. På Tegnérlunden finns också plaskdamm.
Även Karl Johans park, Karlaplan och Harald Aronssons park ligger i närliggande områden.


05
Affärer, restauranger och nöjen

De finns gott om matbutiker i närheten av Väster park, närmast ligger X.tra på Lertagsgatan alldeles i närheten av Väster Park. ICA Supermarket Ekershallen, Lidl, matbutiken Tempo och apoteket Älgen ligger i närliggande områden.

Rulles Pizzeria ligger alldeles intill Väster Park och det finns gott om pizzerior och restauranger i närheten, bla Wasa källaren, La Pampa, Nobel m.fl.

Med närhet till stadskärnan finns det gott om nöjen. Kulturkvarteret, Conventum, teatrar restauranger, barer och nattklubbar ligger allt inom cykelavstånd.



Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Malin!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.