Rosenströmsvägen 1

Rosenströmsvägen 1

Slutpris

1 650 000 kr


Alsterbro— Nybro

Rosenströmsvägen 1


Slutpris
1 650 000 kr

Alsterbro— Nybro

Hyresfastighet i Sandslätt!

Välkommen till Rosenströmsvägen 1 i Sandslätt

Hyresfastigheten ligger i Sandslätt i utkanten av Alsterbro på ett bra och lättillgängligt läge. Det här är en fastighet för dig som söker efter att utöka befintligt bestånd med ytterligare lägenheter eller för dig som vil komma igång som fastighetsägare och vill ha en lättskött fastighet utan några större underhållsbehov. Det finns totalt fem lägenheter i fastigheten samt ett gårdshus som kan inredas och även det hyras ut. Samtliga lägenheter är idag uthyrda vilket innebär att du tar över en fastighet med full beläggning och alla de intäkter som det genererar, vilket är ett driftnetto på ca 228 000 kr om året. Hyreskö finns med intresse för lägenheter om det skulle bli något ledigt.

Under 2017 genomförde tidigare ägare en större renovering av samtliga lägenheter där nya ytskikt i form av nya laminatgolv och nya tapeter är fixade. Även kök och badrum renoverades och i samband med det genomfördes ett stamrenovering, även detta 2017.
Under 2020 har en del löpande renoveringar skett i form av renovering av värmepump, vvs-arbeten, bytt vissa vitvaror samt att man förberett elmätare för individuell el mätning till alla bostäder.

Fastigheten disponeras av fem lägenheter där fyra av dem är likadant fördelade med hall, kök, vardagsrum, sovrum och badrum.
Fördelningen av bostäderna är två 2:or i entréplan, två 2:or på andra planet och en 1:a i vindsplanet. Samtliga 2:or är på 59,5 kvm medan 1:an är på 46 kvm.
I källaren finns det gemensamma utrymmen i form av tvättstuga. Varje lägenhet har även tillgång till eget förråd med lås till.

Huset värms upp av en luftvatten värmepump vilket ger bättre ekonomi.

Den här försäljningen kommer ske som en bolagsöverlåtelse där du köper företaget där fastigheten Sandslätt 1:14 ingår.
För mer information om bolaget och hur en överlåtelse skulle gå till, hör av dig till fastighetsmäklaren.

Samtliga lägenheter är idag uthyrda varpå någon allmän visning inte går att ordna. Visning kan ordnas i samråd med fastighetsmäklaren, du är välkommen att höra av dig med ditt intresse!


Driftkostnad
64 893 kr/år
Fastigh.bet
NYBRO SANDSLÄTT 1:14
Total markareal
1 550 kvm
Intäkter
320 400 kr/år
Såld
2021-08-21

Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Denna bostad på Rosenströmsvägen såldes av oss 2021-08-21. Se alla våra försäljningar i Alsterbro samt även på Rosenströmsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.