Bergstigen 63

Bergstigen 63

Slutpris

2 800 000 kr


Habo

Bergstigen 63


Slutpris
2 800 000 kr

Habo

Välplanerad familjevilla i två plan med garage alldeles inpå.

Välkommen till Bergstigen 63, ditt framtida hem där många detaljer är utformade för att du ska kunna växa, trivas och njuta av livet till fullo. Ett hem som är redo för inflyttning, och där genomförda renoveringar under årens lopp har skapat en solid grund för nästa ägare att ta vid.

Väl inne möts du av en smart planering i två våningar, där kök, vardagsrum och tre sovrum (möjlighet till fyra sovrum) finns på entréplanet och skapar en harmonisk atmosfär. Det nedre planet är en pärla för avkoppling och underhållning, med ett sovrum, ett allrum och din alldeles egna biosalong för oförglömliga filmkvällar. Addera tre dusch-utrymmen och dolda förvaringsplatser lite här och var, som definitivt kommer bidra till den där extra touchen av bekvämlighet.

Detta hem är en dröm för familjer, med en egen lättskött och plan trädgård som löper runt huset, uterum och altaner att vistas på, och lugna återvändsgator där utanför som ger trygga känslor för hela familjen. Intill huset står ett garage med plats för en bil och på uppfarten finns plats för flera till. Detta är inte bara ett hus, det är ett praktiskt och skyddat boende där varje dag blir en bekväm upplevelse.

Boendet är inte bara praktiskt utan även strategiskt beläget. Nära buss- och tågförbindelser, promenadavstånd till skolor och förskolor – du har allt inom räckhåll. Här är platsen där du kan uppleva det bästa av både naturen och det aktiva samhället i ett växande Habo.

Välkommen till ditt nya hem på Bergstigen 63!


Boarea/biarea
117/103 kvm
Driftkostnad
41 200 kr/år
Tomtarea
674 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2024-01-25

Mäklarhuset Jönköping

Denna villa på Bergstigen såldes av oss 2024-01-25. Se alla våra försäljningar i Habo samt även på Bergstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.