Vallgatan 11

Vallgatan 11

Slutpris

4 950 000 kr


Bankeryd - Nyarp— Bankeryd— Jönköping

Vallgatan 11


Slutpris
4 950 000 kr

Bankeryd - Nyarp— Bankeryd— Jönköping

Familjedröm på hörnet med iklädd puts och solpaneler som ''huvudbonad''

Mäklarhuset har fått nöjet att presentera en riktig kronjuvel i hjärtat av Bankeryd. På kanske ett av ortens absolut främsta lägen erbjuds nu ett komplett familjehem som genom åren har förbättrats och förfinats med varsam hand, och det märks tydligt att huset sticker ut i området.

I över trettio år har säljarna slagit sig till ro här och tiden är kommen att erbjuda en annan familj att få chansen att ta del av vad som väntar. Här blandas husets äldre själ med moderna och praktiska finesser, och består av två plan med minst fem sovrum, tre wc-utrymmen och sociala ytor i toppklass. Interiören tillåter den lilla barnfamiljen att växa upp i lugn och ro med alla dess bekvämligheter. Och när barnen är utflugna så finns det även inkomstbringande möjligheter att hyra ut en del av nedre plan, med en skvätt eftertänksamhet och kreativitet. Såväl insidan som utsidan väcker ett ''ha-begär'' och här kan nästa ägare stoltsera en plats att långsiktigt må bra på.

Tomten har synnerligen ett unikt läge med en gavel-position, solen som följeslagare och lekvänliga ytor runt om. Inramningen av tomten av dess grönska och höga häckar bidrar till en skyddad och insynsfri atmosfär, ett helhetsintryck som blir väldigt lockande och attraktivt.

Ett stenkast ifrån huset hittar du allt du behöver för en bekväm livsstil. Här finns ett brett utbud av butiker, affärer, vård och hälsa. Lika hälsosamt är det att ha naturen tätt inpå, och smidiga kommunikationer och skolor i närheten för de flesta åldrar. Ett dopp i Vättern är aldrig långt borta eller stannar du hemma, möjligtvis i spabadet som blir en skön avkoppling under stressfyllda dagar.

Missa inte chansen att förverkliga husdrömmen.
Välkommen Hem till Vallgatan 11.


Boarea/biarea
139/70 kvm
Driftkostnad
42 000 kr/år
Tomtarea
1 167 kvm
Rum
7 rum (5-6 sovrum)
Såld
2023-11-26

Mäklarhuset Jönköping

Denna villa på Vallgatan såldes av oss 2023-11-26. Se alla våra försäljningar i Bankeryd samt även på Vallgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.