Gulsparvvägen 51

Gulsparvvägen 51

Slutpris

2 450 000 kr


Brittsbo— Östersund

Gulsparvvägen 51


Slutpris
2 450 000 kr

Brittsbo— Östersund

BR-radhus i populära och barnvänliga Brittsbo

Välkomna till Gulsparvvägen 51 och detta trevliga bostadsrättsradhus i två plan, beläget i ett lugnt och barnvänligt område.

Då husen byggdes 2018 är bostaden genomgående i fin standard och i mycket bra skick. Ett boende som fortfarande bjuder på en uppskattad nyproduktionskänsla.
Här får du ett mycket smakfullt hem där stil och funktion går hand i hand. Materialvalen är stilrena, smakfulla och genomtänkta, där er stil och möbler är lätta att passa in.

Planlösningen är optimalt disponerad för en familj genom sovrumsavdelningen på övre plan. Här finns tre sovrum samt ett genomgångsrum i anslutning till ett av sovrummen. Detta rum passar perfekt som allrum, kontor eller som ett fjärde sovrum.
Entréplan bjuder på trevliga sällskapsytor såsom kök och vardagsrum i en modern öppen planlösning. Härifrån utgång till altan och gräsyta.
I bostaden finns två helkaklade badrum, ett på vardera plan. Varav det på entréplan är en kombinerad tvättstuga med tumlare och tvättmaskin.
Hall med mycket bra förvaring i garderober med skjutdörrar.

På husets framsida finns egen uppfart med möjlighet att parkera vid sin egna entré.
I nära anslutning till bostaden ligger både carport och förråd vilket ingår i avgiften. Utöver detta ingår även internet.

Detta barnvänliga område ligger ca 5 km norr om Östersunds centrum, med mycket bra bussförbindelse och cykelvägar in till stan. I närheten finns både förskola och skola.
Ett drömläge då det i direkt anslutning till bostadsområdet även finns elljusspår, pulkabacke med grillplats samt fina natur- och strövområden. Dessutom bara en kort promenad ned till Storsjöns strand. Här är det bara att flytta in och trivas.

Välkommen att anmäla er till visningen eller kontakta mig för ytterligare information!


Boarea
99 kvm
Avgift
5 473 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-03-01

Mäklarhuset Östersund

Denna lägenhet på Gulsparvvägen såldes av oss 2024-03-01. Se alla våra försäljningar i Östersund samt även på Gulsparvvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.