Sandstensbacken 41

Sandstensbacken 41

Slutpris

1 900 000 kr


Breared— Varberg

Sandstensbacken 41


Slutpris
1 900 000 kr

Breared— Varberg

Välplanerad tvåa på populära och havsnära Breared!

Välkommen till en härlig tvåa som ligger högst upp i huset dit vi smidigt tar oss med hissen. Nåt som man verkligen gillar med den här lägenheten är den stora ljuvliga balkongen där den största delen är inglasad och har tak upp i nock. Här hade man gärna slagit sig ner under en filt med massa levande ljus och bara pratat, skrattat, spelat, skålat och njutit tillsammans med familj och vänner. Inne har vi en öppen och trivsam planlösning mellan köket och vardagsrummet, som även har en härlig hörna med stort fönsterparti vilket ger ett skönt ljusinsläpp. Vidare har vi ett helkaklat badrum där man har både tvättmaskin och torktumlare, ett sovrum och en praktisk klädkammare i anslutning till hallen. Läget på tredje våning ger en skön vy ut över området.

I Breared finns mycket av det du behöver i vardagen som bl.a Stora Coop, Kronans apotek, Systembolaget, Big thai, Zup Burger och Stantons pizzeria, vårdcentral och tandläkare m.m. Här finns även vackra motionsslingor, stort gym, padelhallar, en mycket populär skatepark och MTB-spår för den som gillar att hålla sig aktiv. Att Breared är ett attraktivt område att bo i är lätt att förstå med det fina läget där du smidigt promenerar eller med några minuter på cykel tar dig ner till havet och Apelvikens fantastiska strand. Under sommarhalvåret njuter man lite extra här med salta bad och alla mysiga sommarrestauranger som precis slagit upp dörrarna. Till city tar du dig smidigt via bra cykelvägar och tät bussförbindelse.

Varmt välkommen att boka in dig på visning!


Boarea
59.5 kvm
Avgift
4 702 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2024-03-13

Mäklarhuset Varberg

Denna lägenhet på Sandstensbacken såldes av oss 2024-03-13. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Sandstensbacken.

Boka värdering

Adam Birk

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.