Arrendevägen 5

Arrendevägen 5

Slutpris

2 450 000 kr


Träslövsläge— Varberg

Arrendevägen 5


Slutpris
2 450 000 kr

Träslövsläge— Varberg

Ljuvligt semesterboende i sommaridyllen Träslövsläge

På Arrendevägen 5 har hela familjen möjlighet att njuta av lata semesterdagar med närheten till havet. Stugan ligger i ett trivsamt stugområde med kringliggande grönytor där lekfulla barn kan busa av sig och ha kul. Stugan är tilläggsisolerad och ytan fördelar sig på en sovavdelning, badrum och kök med öppen planlösning mot vardagsrummet som rymmer både matplats och soffgrupp. På tomten, som är en arrendetomt, finns dessutom en gäststuga. En kort cykeltur bort ligger Träslövsläges barnvänliga sandstrand och så även småbåtshamnen och populära Tre Toppar. Cyklar du norrut når du Apelvikens långa sandstrand och härliga restauranger och följer du strandpromenaden hamnar du snart i stan. En sommaridyll du inte får missa. Varmt välkommen på visning!


Boarea
ca 45 kvm
Arrende
12 500 kr/år
Driftkostnad
8 952 kr/år
Tomtarea
230 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2018-07-23

Mäklarhuset Varberg

Denna fritidshus på Arrendevägen såldes av oss 2018-07-23. Se alla våra försäljningar i Träslövsläge samt även på Arrendevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.