Frennarps bygata 76

Frennarps bygata 76

Slutpris

3 100 000 kr


Frennarp— Halmstad

Frennarps bygata 76


Slutpris
3 100 000 kr

Frennarp— Halmstad

Välvårdat parhus på idylliska Frennarps Bygata!

År 1977-1978 uppförde Skånska Cementgjuteriet 160 st småhus på Frennarps Bygata. Områdets utformning var resultatet av en tävling anordnad av Halmstad kommun med ambitionen om att åstadkomma en god bostadsmiljö. I detta vinnande förslag har bebyggelsen samlats i en krans där förebilden är den gamla klassiska "bygatan" - en enda gågata med hus på båda sidor.
Bäst av allt är att man både slipper se bilar och ha dem körandes runt huset i onödan. Men har man tunga kassar eller en säng på taket så går det såklart att köra fram. Men annars är området prioriterat för stora och små människor.
Här tar livet fart med massor med kompisar i vart och varannat hus, då gäller det att göra vardagen enkel för sig.
Därför är vi extra glada att vi nu kan erbjuda nr 76 som har ett helt perfekt hörnläge där baksidan gränsar mot stort grönområde med lekplats och bollplan.
Nuvarande ägare har bott och stormtrivts här i hela 41 år och tagit hand om huset på allra bästa sätt, allt är prydligt och välskött. Planlösningen optimerad för att få stora sociala ytor på entréplanet med kök, vardagsrum och modernt badrum. En trappa upp
två sovrum, badrum samt klädkammare. (Behöver man ytterligare ett sovrum så kan man med enkla medel dela av hallen och använda klädkammaren så vips har man ett till).

Utvändigt väntar en skyddad och trivsam trädgård med soldäck och en inglasad altan.

Lugnt, tryggt med säker lekplats och skolväg. Helt enkelt ett toppenhus som nu väntar på nya ägare. Varmt välkomna till härliga Frennarps Bygata 76!


Boarea
122 kvm
Driftkostnad
34 852 kr/år
Tomtarea
231.1 kvm
Totalareal
231.1 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2023-09-22

Mäklarhuset Halmstad

Denna parhus på Frennarps bygata såldes av oss 2023-09-22. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Frennarps bygata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.