Stigsrundan 60

Stigsrundan 60

Slutpris

2 500 000 kr


Stigslund— Gävle

Stigsrundan 60


Slutpris
2 500 000 kr

Stigslund— Gävle

Välskött & smart kedjehus med inglasat uterum samt relax med bastu!

Välkommen till ett välskött och smart kedjehus med bra inglasat uterum, relaxavdelning med bastu plus garage i direkt anslutning till bostaden!

Genomgående välskött och kontinuerligt uppdaterat kedjehus som erbjuder smart kök i halvöppen planlösning mot stort vardagsrum med plats för umgänge i tevesoffan och matplats för 8-10 personer. Vardagsrummet ansluter till välbyggt uterum om ca 18 kvm som förlänger både våren och sommaren!

Helkaklat badrum med anslutning till en smart lösning med kombinerad tvättstuga, relax & bastu med golvvärme. Två stora & trivsamma sovrum. Helkaklad gäst-WC. Vidbyggt garage med möjlighet att addera carport.

Bra Driftskostnader. Besiktning & energideklaration är beställd till 180322 - protokoll presenteras på visning. Huset säljs med Skyddat Köp, läs mer om fördelarna under fakta!

Se alternativ planlösning för exempel på ytterligare sovrum.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
90/16 kvm
Driftkostnad
28 899 kr/år
Tomtarea
400 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2018-03-29

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.